Lütfen bekleyin..



Müjdeci ve Dinç Ailesinin Mevlidli Düğünü Yoğun İlgi Gördü

12 Temmuz 2022, 22:58 - Okunma: 1087

Batman’ın tanınan ve saygın ailelerinden Müjdeci ve Dinç ailelerinin Rezidans Düğün salonunda yapılan Mevlidli düğünü büyük ilgiye sahne oldu. Binlerce davetlinin katılım sağladığı düğünde merhum Mehmet İkram Müjdeci’nin oğlu İrfan Müjdeci hayatını merhum Ahmet Dinç’in kızı Hasret Dinç ile birleştirdi. Düğün öncesinde Din görevlileri tarafından mevlidi şerif, Kuranı Kerim ve kasideler okudular.

Duaların okunmasından sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı. Görkemli Mevlid düğününde genç çiftin nikah şahitliklerini Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, Deva Partisi il başkanı Av. Melik Müjdeci, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Batso Başkanı Abdülkadir Demir, İş adamları Mehmet Dinç, İbrahim Dinç yaptı. Nikahın kıyılmasından sonra genç çiftin nikah cüzdanını Balpınar Belediye Başkanı Hüseyn geylani Geline takdim ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.


Bütün davetlilerle tek tek ilgilenen damadın amcası kanaat Önderi ve iş insanı Bahri Müjdeci ve Gelinin amcaları H. Selman Dinç, Abdulhakim Dinç, İbrahim Dinç ve Mehmet Dinç ile diğer akrabaları misafirleri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler. 

Görkemli düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğunun yanı sıra Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, sevilen kanaat önderleri Habizbini Aşireti Liderlerinden Niyazi Demir, Mazhar Celbek, iş adamı Osman Nasıroğlu, Siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkanları, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Muhtarlar, iş adamları ve il dışından çok sayıda davetlide katıldı.

Müjdeci ve Dinç aileleri bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve kıymetli Batman’lı hemşehrilerine akrabalarına teşekkür ettiler. 
Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=