Lütfen bekleyin..



Haber Sen’den ceza ve sürgün tepkisi

06 Temmuz 2022, 19:25 - Okunma: 534

Batman PTT başmüdürlüğünde hizmet üreten Haber sen üye ve yöneticilerine keyfi olarak verilen ceza ve yaşanan sürgünlere yönelik dün saat 12.30 da PTT Baş Müdürlüğü önünde basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya KESK Batman Platformu bileşeni ve Haber Sen 3 nolu şube başkanı Mehmet Uluğ, MYK Mali sekreter Sabri Gündüz ,İstanbul 4 nolu Habersen şube başkanı Gülseren

Güngördu katıldı. Açıklamayı okuyan Habersen 3nolu şube Mali sekreteri Serhat Oktay “Batman PTT Dağıtım ve Toplama Müdürlüğünde emekçi arkadaşlarımıza baskı uygulamakta, İHS’li arkadaşlara yönelik iş güvencelerinin olmadığını, istese keyfi olarak her gün cihetlerini değiştirebileceğini söyleyerek mobbing uygulamaktadır. Bu baskıları kabul etmeyen arkadaşlarımız baş müdürlüklerine şikayet dilekçesi yazarak konu ile ilgili soruşturma açılması talebinde bulunmuşlardır. Sendikamız KESK HABERSEN e yönelik baskılar artmakta,  hiçbir somut delil olmadan, ayrıntılı soruşturma gereği duyulmadan emekçi arkadaşlarımıza cezalar verilmekte, insanlık onurunu zedeleyen kararları ile yönetici ve temsilcimiz sürgün edilmektedir. KESK Haber-sen olarak bu konunun takipçisi olacağımızı buradan kamuoyuna bir kez daha ilan ediyoruz.”dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=