Lütfen bekleyin..



Batman'ın Kamu Projelerinde BİLSUN İnşaat Başarısı

03 Temmuz 2022, 22:07 - Okunma: 765

Bölgede ve Batman’da bir çok okul ve kamu yatırımının maliyetlerin yükselmesinden dolayı ihalelerin iptal edilmesine rağmen Batman’ın başarılı firması BİLSUN İnşaat zor şartlara rağmen 4 okul projesini 100’e yakın deneyimli çalışanla tamamlama aşamasına getirdi. BİLSUN İnşaat yetkilileri İnşaat Mühendisi Kabil Bozyiğit, Fikri Sun ve Ömer Özhan 20 yıla yakındır inşaat sektöründe kamu’da başarılı bir şekilde inşaat sektöründeler.

4 PROJE TAMAMLANMA AŞAMASINDA 
 Bugüne kadar Toki, Belediye, Özel idare, Karayolları,  Milli Eğitim Okul, DSİ dere ıslahı, kurum yatırımlarını zamanında ve başarıyla teslim eden BİLSUN İnşaat’ın Batman’da halen devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen 4 projesi bulunuyor. Pazaryeri Mahallesi Otogar karşısında 24 derslikli ortaokul inşaatı 45 gün önce başlarken, 10. Ayda tamamlanarak Milli Eğitime teslim edilmesi hedefleniyor. Kaba inşaat yapımında bir kat kalırken bir yandan da ince işçilik çalışmasıda başladı. Balpınar’da yapımı tamamlanma aşamasına gelen 16 derslikli Anadolu lisesi inşaatıda 40 güne kadar tamamlanarak Batman Mili Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek. Şartnamede İşin bitirme süresi bir yıl olmasına rağmen zamanından 7 ay önce okulu tamamlanma aşamasına getiren Bilsun inşaat övgü alıyor. 


İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ÖVGÜ ALAN FİRMA 
TOKİ tarafından Batman’a yaptırılan Nato 16 Derslikli okul inşaatı ve Endüstri meslek lisesi 2 atölye inşaatını da BİLSUN inşaat yaparak tamamlanma aşamasına getirdi.  Kentin sevilen müteahhitleri arasında yer alan Kabil Bozyiğit ve Fikri Sun inşaatları zamanından önce teslim etmenin yanı sıra kullandıkları kaliteli malzeme ve güzel işçilikle de sektörde övgü alıyorlar.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=