Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi, “Kanayan Yaraya Çözüm Bulunsun”

01 Temmuz 2022, 18:18 - Okunma: 320

Batman Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’da uçak seferlerinin azalacak olmasından dolayı yazılı bir açıklamayla tepki göstererek bu konunun bir an önce çözülmesini istedi.Batman halkı uçak seferlerinin artırılmasını beklerken sefer sayısının düşürüleceğinin açıklanması büyük tepki topladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Esnaf ve Sanatkar

Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, mevcut uçuş programlarının ivedilikle yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.
Uçak seferlerinin azaltılacağını duydukları için büyük bir üzüntü ve kaygı duyduklarını belirten Başkan Çiftçi, “Batman’da uçak seferlerinin arttırılmasını beklerken sefer sayılarının azaltıldığını duyduk. Büyükşehir olmaya yakın olan ilimize bunların yapılması kabul edilemez. THY yetkilileri ile yapılan görüşmede Temmuz ayının 18 ile 31’i arasında dokuz seferin iptal edildiğini dile getirdiler. Bir biletin neredeyse iki bin TL’ye çıktığı bu dönemde sefer sayıları azalırsa bu fiyatlar çok daha fazla yüksek rakamları bulacaktır. Buda esnafımızı ve hemşerilerimizi çok mağdur edecektir. Umarım yetkililer bu mağduriyetin giderilmesi için bir an önce adımlar atar ve bu kanayan yara çözüm bulurlar. Bizler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” İfadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=