Lütfen bekleyin..



Şahmar’ın 9. Şube açılışında izdiham yaşandı, yoğun ilgi gördü

30 Haziran 2022, 21:56 - Okunma: 556

Batman’da 9. Şubesini Gap Mahallesi Siirt çevre yolu üzerinde hizmete açan Şahmar AVM’nin açılışına yoğun bir ilgi oldu. 700’ü aşkın işçinin istihdam edildiği Şahmar AVM’nin yeni açılan şubesinde 60 işçi görev alacak. Açılış nedeniyle indirim kampanyasını duyan vatandaşlar soluğu açılışta aldı. Büyük bir kalabalığın toplandığı Şahmar GAP şubesi önünde vatandaşlar indirimli ürünleri adeta kapıştı.

ŞAHMAR AVM ŞUBESİ DUALARLA AÇILDI 

 Kampanyalı ürün satışı dün gece saatlerine kadar devam etti. Açılışta bir çok sebze ürünü Şahmar sera tesislerinde üretilen ürünler oldu. Açılışa katılan Batman İl Müftüsü Nihat Kök dua okuyarak yeni açılan Şahmar AVM şubesinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.  Açılış programına İş Kur Müdürü Besim Eviz, İl Müftüsü Nihat Kök, Esnaf Odası başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Toptancılar derneği başkanı Süleyman Emek ve yönetim kurulu, Toptancı esnafı, Müsiad Şube Başkanı Av. Alaattin İraz, Batso Yönetim kurulu Üyesi Bayram Demirhan, iş adamları, esnaf ve kalabalık bir topluluk karıldı. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra davetliler tarafından mağaza gezilirken, daha sonra misafirler Siirt Çevre yolu üzerinde bulunan Şahmar Aile bahçesinde ağırlandılar.

ŞAHMAR SERA’DA ÜRETİLEN ÜRÜNLER İLGİ GÖRDÜ 

Şahmar yönetim kurulu Başkanı M. Şah Taşkıran bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta tüm Batman halkı olmak üzere tüm değerli misafirlerine teşekkür etti. Batman’ın başarılı iş adamı olan ŞAHMAR AVM yönetim kurulu başkanı Mehmet Şah Taşkıran gazetemize yaptığı açıklamada “Şahmar ailesi olarak yeni şubemizi Batman halkının hizmetine açtık. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri son derece memnun etmiştir. Şahmar her zaman kaliteli ürünü uygun fiyatla tüketiciye sunma gayreti içinde olmuştur. Siirt Yolu üzerinde kurduğumuz Sera’da ürettiğimiz Sebze ürünlerini uygun bir fiyatla satışa aldık.

Seramızda üretilen Domates, Salatalık, Biber, Patlıcan, Maydanoz ve marol kendi üretimimiz. Şahmar olarak üretime daha fazla bir ilgi gösteriyoruz. Batman’da ürettiğimiz ürünleri artık diğer şehirlere de gönderiyoruz. Mersin'de Hal komisyon evi kurduk. Üretime yönelik yatırımlarımız devam edecek. 9. Şubemiz Batmanımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=