Lütfen bekleyin..



Sofî Özdemir taziye evi genel bakımdan geçiyor

30 Haziran 2022, 21:36 - Okunma: 525

Batman Belediyesi, Salih Özdemir Parkı içerisinde bulunan taziye evini baştan sona tadilattan geçirerek yeniliyor. Fiziksel koşulları el vermediğinden dolayı kullanılmaz duruma gelen Sofî Özdemir Taziye Evi Batman Belediyesi tarafından tadilata alınarak bakım ve onarımdan geçiriliyor. Daha önce yapılan mimarisinin yetersiz oluşu nedeniyle fiziksel değişim yapılarak daha ferah ve kullanılabilir

 bir ortam oluşturulması için çalışma başlatan ekipler, daha önce aynı yerden                                                 olan kadın ve erkek bölümlerinin girişlerini de ayrı olarak tasarlıyor. 
DAHA KULLANIŞLI BİR TAZİYE EVİ OLUYOR 
Rutubet ve nemden dolayı adeta kullanılamaz duruma gelen binanın iç ve dış yapısı, yer döşemesi, kapılar, tuvaletler, mescit, mutfak, pencere ve kapılar, tavan kaplaması, elektrik ve mekanik aksamları tamamen yenilenerek halkın kullanımına sunulacak. Taziye evine gelecek vatandaşların daha rahat bir ortamda dini vecibelerini yerine getirmeleri için tasarlanan mimari proje ile kullanılamaz alanlar kullanılabilir konuma getiriliyor. Yapılan çalışmaların ardından kısa bir zaman içerisinde Sofî Özdemir Taziye Evi, halkın hizmetine sunulacak. 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=