Lütfen bekleyin..



CHP'den Bahçelievler'e Çıkartma

29 Haziran 2022, 19:16 - Okunma: 310

Cumhuriyet Halk Partisi, Haziran 2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için oluşturduğu Saha Çözüm Masası, Beşiri, Sason ve Kozluk ilçelerinin ardından şehir merkezinde ilk seçim startını Bahçelievler Mahallesi'nde verdi. CHP Batman il Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen saha çalışmasında vatandaşların sorunlarını dinlediğine dikkat çeken

CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, imkanlar ölçüsünde sorunlara çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde elde ettiği belediyeler marifetiyle yerelde farklı bir bakış izlenimi oluşturduğunu vurgulayan Yaşar, "İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer büyükşehir belediyelerimizle  hemşehrilerinin temel sorunlarına dönük çözüm odaklı somut ve sonuç alıcı uygulamaları ile bu zor dönemde vatandaşımızın yanında oldular ve yarınlarına umut olmak için canla başla çalışıyorlar. İşte bu başlatmış olduğumuz “Saha Çözüm Hareketi” grubumuzla sorunları yerinde tespit edip hızlıca çözmeye yönelik bir uygulama gerçekleştireceğiz. Hane halkı ziyaretlerine dayanan bu uygulama örneğini, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla CHP “Saha Çözüm Masası” adı altında, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz" dedi.

Ülkenin temel sorunlarına yönelik somut çözüm önerilerini hane halkına ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlara bir bir anlatacaklarını dile getiren Yaşar, "Günden güne daha da derinleşen ekonomik buhranda vatandaşımızın yanında olmak için bugünden itibaren  Batman'da çalmadık kapı, derdi dinlenmedik vatandaşımızı bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahada bizzat kendilerinden dinleyerek, bizden beklentilerini, öneri ve şikayetlerini soracağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, partimizin çözüm önerilerini sunacağız" diye konuştu.

"Katılımcı demokrasi anlayışı ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız"

 "Bu sureçte Plan ve program çerçevesinde kapı kapı dolaşacağız. Vatandaşımızın sorunlarını genel merkeze iletip şehrimizin sorunlarını TBMM'de gündeme getireceğiz" diyen Yaşar, Saha Çözüm Masası bünyesinde oluşturulan ekibin partimizin yoksulluk, işsizlik politikalarını ve ekonomik, siyasi krizden çıkış projelerini anlatıp, milletçe kalkınmanın, çokça kazanıp hakça bölüşmenin mümkün olduğunu anlatacaklarını söyledi.

 Yaşar, ilk startı GAP Mahallesi'nde verdiklerini anımsatarak sözlerini şöyle tamamladı:"Daha adil, daha eşit, daha özgür bir yönetimle çözülemeyecek hiçbir sorunumuz kalmayacağını anlatacağız. İnanıyoruz ki genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde bu çalışma başarıya ulaşarak, 2023 yılında Cumhuriyetimizi yeniden demokrasi ile taçlandırıp, Cumhuriyetimizi gerçek anlamda kimsesizlerin kimsesi haline getireceğiz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=