Lütfen bekleyin..



Müjdeci’den yetersiz uçak seferi tepkisi

29 Haziran 2022, 16:04 - Okunma: 271

Önümüzdeki aydan itibaren Batman Havalimanı'ndaki sefer sayısının yarı yarıya düşürülecek olması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "700 bine yakın insanın yaşadığı Batman'dan havayolu ile sefer yapılabilecek sadece İstanbul ve Ankara rotasının olması başlı başına büyük bir sorun iken, Batman'dan İstanbul’a yönelik sefer sayısının da

önümüzdeki aydan itibaren yarı yarıya düşürülecek olması tam anlamıyla Batman'ı yok saymaktır. Batmanımız gün geçtikçe büyüyen, dinamizmi artan bir kenttir. Son dönemde uçuşta önemli rekorların elde edildiği Batman Havalimanı'nda tam da yolcu sayısının artacağı yaz aylarında alınan bu kararı kabul etmiyor ve derhal karardan vazgeçilmesini talep ediyoruz. Böyle giderse İstanbul'a gitmek için 2, 3 bin liralık bilet fiyatları ile karşı karşıya kalacağız. Bu şehrin vatandaşlarının her yönden mağdur edilmesine seyirci kalmayacağız. Karar geri alınmazsa tepkimizi birçok farklı yolla da göstermeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=