Lütfen bekleyin..



Balpınar Belediyesi hizmet’te hedef büyüttü

27 Haziran 2022, 17:15 - Okunma: 590

Yaz mevsimine yoğun bir çalışmayla giren Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani beldenin farklı mahallelerinde Kilit taşı parke ve altyapı çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Yıl sonuna kadar 100 bin kilit taşı hedefiyle yola çıkan Başkan Geylani Beldeyi köy görünümünden kurtarmak için var gücüyle çalışıyor. Belde Belediyesinde altyapı'dan su'ya temizlikten ilaçlamaya yol gibi tüm hizmetler için yoğun çaba sarfediliyor.

ALTYAPI, PARKE VE YOL ÇALIŞMASI TAM HIZ

Balpınar Beldesinin çehresini değiştiren başkan olarak adını duyuran Hüseyin Geylani Beldeye bağlanan 3 yeni mahallenin alt yapı sorunlarını çözerken, 13 bin metre temiz su borusu işini tamamlayarak 750 haneye su bağladı.Zorköy Yeni köy ve segirkada geçmişte tulumbalarla su ihtiyacını karşılayan belde sakinlerine su evlerine kadar ulaştırıldı.
Yeni dönemde 5 ayrı ihale gerçekleştiren Başkan Geylani ekibiyle birlikte stablize yollara Parke ve kilit taşı çalışmasına yoğun şekilde devam ederken, Balpınar Girişi için aydınlatma direği ihalesi de tamamlanarak önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. 2 bin metre kablo ihalesini de yapan Başkan Geylani 5.4 aydınlatma kablolarının tamamının yenileneceğini ve belde girişinin ışıl ışıl olacağını belirtti.

HEDEF 100 BİN METRE KİLİT VE PARKE TAŞI

Sevilen ve çalışkan Başkan Hüseyin Geylani işçilerin çalışma alanlarını ziyaret ederek çalışmaları yakından takip ederken, yaz boyunca aralıksız vatandaşa hizmet götüreceklerini belirtti. Geylani “Amacımız halkımıza hizmet etmek. Göreve gelir gelmez Balpınar’ın giriş yolunu 2200 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde duble yol kaldırım, orta refüj ve diktiğimiz çınar ağaçlarıyla tamamladık. Balpınar 6 bini aşan nüfusuyla bir ilçe görünümünde olup yıllarca bizim dönemimizde hizmet görmüştür.

Beldeye bağlanan 3 yeni mahallede içme suyunu vatandaşın ayağına kadar götürdük. Artık herkes içme suyunu çeşmeden karşılıyor. Alt yapı çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirdik. En uzak evlere kadar içme suyu ve Kanalizasyon hattı döşedik. Beldeye bağlanan köylerin yollarını parke ve kilit taşıyla yapıyoruz. Gece gündüz demeden Balpınar halkının yanındayız.”dedi.   

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=