Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta Hurda Belediye araç satışı tartışması

27 Haziran 2022, 17:04 - Okunma: 258

Kozluk’ta Belediyeye ait hurda araç satışlarıyla ilgili ilçede basın açıklaması düzenleyen HDP’li yöneticiler hurda araç satışının şaibelerle dolu olduğunu dile getirdiler. Kozluk Belediyesi HDP Meclis Grubu yaptığı açıklamada “ Kozluk Belediyemize ait üç yol mevkiinde bulunan kademe sahasında ki belediye hurdaların satışı ile ilgili her hangi bir meclis

kararı alınmadan, ihalesi yapılmadan, Belediye Başkanı Ayhan Eren tarafından birilerine sattığı anlaşılmış bulunmaktadır. Satışı ile ilgili resmi işlem yapılmadığından kime verdikleri, kaça verildiği ve karşılığında alınan paraya ne yapıldığı bilinmemektedir. Satışla ilgili işlem görülmediği halde söz konusu hurdanın envanterden düşürüldüğü görülmektedir. 
Söz konusu araç ve malzemeler: 1 Fatih Kamyon, 1 Kırmızı Fiat Traktor, 1 Mavi Fiat Traktor, 1 Traktör Römorku,1 Portıf, 3 Kamyon Dorsesi, 1 Yeraltı Çöp Stok Konteynırı, 1 Cenaze Aracı olmak üzere yaklaşık 70 ton araç ve metal malzeme bulunmaktaydı.
Bu malzemelerin ve araçların yerinde olmadığı tespitinden sonra HDP Meclis Üyeleri olarak konuyu meclis gündemine taşıdık. Bilgilendirme talebinde bulunduk. Konu ile ilgili araştırma komisyonu kurulması için önerge verdik.” Denildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=