Lütfen bekleyin..



Demir Ailesinden Muhteşem Düğün

26 Haziran 2022, 15:56 - Okunma: 1122

Habizbini aşireti lideri, kentin sevilen kanaat önderi Niyazi Demir’in oğlu ve Batso Başkanı Abdulkadir Demir’in yeğeni Ahmet Demir hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle Abdullah Soysal’ın kızı Ruken Soysal’la dünya evine girdi. Genç çift için Güngör palasta görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Yoğun ilgi gören düğünde Damadın babası Niyaz Demir ve Demir ailesi davetlileri kapıda karşıladılar.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN OLDU 

Düğüne çok sayıda seçkin davetlinin yanı sıra Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,  İl alay komutanı Adem Taşkın, Aytemiz Genel Müdürü Yakup Yazar,  Akparti Siirt il başkanı Ekrem Olgaç, Beşiri belediye başkanı Sait Karabulut, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Koçerler derneği başkanı Emin Çelik, Hisar Belediye eski başkanı Zübeyr Kaya, Gercüş eski belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, Siirt ilçe ve Belde Belediye Başkanları, sevilen kanaat önderi Mazhar Celbek ve Celbek ailesi, İş adamı ve Kanaat önderi Hacı Bahri Müjdeci, Siirt’in ünlü aşiret lideri Muhteşem Taşkıran, Muhittin Hamidi, Hayrettin  Hamidi, 

Silvan Bölükçayır Pileka köyünden Reşat Dursun, İş adamı Mustafa Balaban, Mehmet Dinç, İstanbul ve Ankara’dan çok sayıda misafir, Kozluk ve Sason’dan aşiret reisleri, Siyasi Parti Temsilcileri, iş adamları, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

AŞİRET LİDERLERİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Düğünde Batman’lı ünlü Sanatçı Bedrettin Coşkun sahne alarak davetlilere unutulmayacak bir gün yaşattı. Düğün öncesinde din görevlileri tarafından Mevlidi şerif okutulurken, İlahiler, dualar ve Kuranı kerim okundu.Büyük bir ilgi gören düğünde yaklaşık 2500 kişiye yemek ikramında bulunuldu. Düğünde Demir ve Soysal çiftinin nikah şahitliğini Yakup Yazar, Muhteşem Taşkıran, Tayyar Lale, Muhammed Canpolat, Mazhar Celbek, Gündüz Günaydın, Salim Seven, Abdulkadir Demir, Ayhan Karanfil, Faris Akgül, Zübeyir Kaya ve  Tarkan Akyüz yaptı.

Batman Belediyesi evlendirme dairesi müdürü Nuri Turgut tarafından nikahın kıyılmasından sonra genç çiftin nikah cüzdanını Aytemiz Genel Müdürü Yakup Yazar geline takdim etti. Düğünde halaylar çekilirken, Sanatçı Bedrettin Coşkun ise unutulmayacak bir gece yaşattı.  

NİYAZİ DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Düğünde damadın babası kentin sevilen kanaat önderi ve Habizbini lideri olan Niyazi Demir davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı tüm dostlarına, çevre ve ilçelerden gelen değerli dostlarına ve Batman’lı hemşerilerine teşekkür etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=