Lütfen bekleyin..



Metropoll life Mobilya AVM’ye görkemli açılış

26 Haziran 2022, 15:46 - Okunma: 756

Batman’lı iş adamı Faruk Celbek tarafından açılan Güneydoğunun en büyük Mobilya Mağazası Metropoll life AVM dün yapılan görkemli açılış töreniyle hizmete açıldı. Yoğun bir ilgiye sahne olan Açılış törenine Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl alay komutanı Adem Taşkın, Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, kentin sevilen kanaat önderleri Mazhar Celbek, Niyazi Demir, Koçerler derneği başkanı Emin Çelik,

Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri iş insanları ve Ülkemizin farklı illerinden İstanbul Ankara adana kayseri Elazığ Diyarbakır, İnegöl ve kayseri illerinden çok sayıda davetli katıldı. İl Müftüsü Nihat Kök tarafından okunan dua sonrasında açılış kurdelesi katılımcılar tarafından açıldı. Açılış sonrasında protokol üyeleri ve davetliler 5 bin metrekare üzerine kurulan mağazayı gezerek ürünlere büyük ilgi gösterdiler.

AÇILIŞ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Celbek Ailesinin büyüğü Mazhar Celbek, Metropoll life Mobilya AVM yönetim kurulu başkanı Faruk Celbek, Metin Celbek ve Celbek ailesi davetlilerle yakından ilgilendiler.  1997 yılından bu yana Batman’da mobilya sektöründe hizmet veren Celbek Grup 5 bin metrekare üzerine kurulan devasa Mobilya mağazasını hizmete açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.  Açılışta Batman’lı gençlerden oluşan orkestra davetlileri eğlendirirken alkış aldılar. 

SEÇKİN MARKALARLA HİZMETE BAŞLADI

Metropoll life AVM açılışa özel indirimli ürün satışına başlarken, yılın 365 günü, kolay, hızlı ve güvenli mobilya alışverişinin yapılabileceği önemli bir mobilya merkezi konumunda olacak. Kaliteli ve seçkin mobilya markalarının bir arada olacağı Metropoll’de hem perakende müşterisi hem de nihai tüketici için binlerce mobilya çeşidini bir arada bulma fırsatı olacak. Dev bir komplekste, tamamen kapalı ve konforlu bir alanda Oturma grubu, Yatak odaları, çeyiz paketleri ve binlerce mobilya ürünü müşterileriyle buluşturacak Metropoll life AVM Bölgede en büyük yerler arasında olacak. Batman Demokrat Haber olarak Mağaza sahibi Faruk Celbek’i kutlar hayırlı işler dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=