Lütfen bekleyin..



Petrolspor bir an önce TPAO’ya devredilsin

26 Haziran 2022, 15:46 - Okunma: 339

Geçtiğimiz sezon 3. lig şampiyonu olarak 2. Lige çıkan Petrolspor’da yeni sezon öncesinde belirsizlik yaşanırken, Petrolspor’a talip olan TPAO Genel müdürlüğünün bu çabasına Batman’dan destek geldi. Batman’lı yöneticilerin geçtiğimiz sezon büyük başarı göstererek takımı 2. Lige taşıdığını belirten Sporseverler yaşanan bazı maddi sorunlar nedeniyle kulübün 2. Ligde sorun yaşamaması için bir an önce

 devredilmesi gerektiğini belirtiler. Batman’lı sporseverler Petrolspor’un TPAO’ya devrini isterken aldığımız bilgilere göre TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin’in bir an önce bu devri beklediği ve bu sezon için 50 milyonluk bir bütçe ayrılacağı öne sürüldü. Yıllarca TPAO bünyesindeyken son 10 sezondur sivil yönetimin eline geçen Petrolspor’un ilerleyen yıllarda sorun yaşamaması için tüm Batman halkı bu hafta gelecek müjdeli haberi bekliyor. Petrolspor’u geçtiğimiz sezon 2. Lige taşıyan sporcuların tamamının başka takımlara transfer olması spor kamuoyunu endişelendirirken, TPAO’nun Petrolspor’a talip olması gündemdeki yerini koruyor.  Batman Valisi Ekrem Canalp’e çağrıda bulunan sporseverler bir an önce TPAO’ya devir işleminin uzatılmadan yapılmasını istediler.     

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=