Lütfen bekleyin..



Zarif Görünüm İçin Piliseli Etek

24 Haziran 2022, 12:23 - Okunma: 843

Pileli etek, içlerinde dikey çizgiler veya kıvrımlar bulunan bir etek türüdür. Bu çizgiler, üretim sırasında kumaşın katlanma şekli ile oluşturulur ve eteğe hoş bir görünüm kazandırır.

Pileli etek, içlerinde dikey çizgiler veya kıvrımlar bulunan bir etek türüdür. Bu çizgiler, üretim sırasında kumaşın katlanma şekli ile oluşturulur ve eteğe hoş bir görünüm kazandırır. Pileli etekler genellikle kadın kıyafetlerinin bir parçası olarak giyilir. Özellikle düğünler veya zarif bir görünümün istendiği diğer toplantılar gibi resmi durumlarda kurtarıcıdır. Lise yıllarında okullarda da sıklıkla karşımıza çıkan bu etekler günlük hayatta da muz çorap ve bot kombinisi ile gözde parçalardan biridir. Her rengi taşıyabilen bu tasarım her yaştaki kadına yakışır ve bir tarz yaratır.

Pileli Etek Neden Tercih Edilir?

Pileli etek giymek için öncelikle doğru bedeni bulmanız gerekir. Etek hareket edebilmeniz ve nefes alabilmeniz için yeterince gevşek olmalı, ancak şeklini tutacak kadar da sıkı olmalıdır. Pileli etek, yılın herhangi bir zamanında giyilebilen çok yönlü bir giysidir. Yaz ya da kış mevsiminde duruma özel kumaşlardan imalatı yapılır. İşe, resmi bir etkinliğe ve hatta bir gece dışarı çıkarken giyilebilir. https://www.mizalle.com/piliseli-etek-modelleri sitesinden hizmet alabilirsiniz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=