Lütfen bekleyin..



Erkek Bebek Takımları

24 Haziran 2022, 12:18 - Okunma: 927

Erkek bebek takımları renk ve baskı detayları ile kız bebekler için üretilmiş olan modellerden ayrılır. Bu modellerde erkeklere hitap edecek özellikler yer alır.

Erkek bebek takımları renk ve baskı detayları ile kız bebekler için üretilmiş olan modellerden ayrılır. Bu modellerde erkeklere hitap edecek özellikler yer alır. Ayrıca cinsiyet ayrımının olmadığı unisex modellerde mevcuttur. Unisex takımlar özellik olarak her iki cinsiyetinde beklentilerini karşılar. Erkek bebek takımları arasında yer alan yelekli takım modelleri üst parçada tercih edilen özellikler ile öne çıkan nokta yelekli modellerde uzun ve kısa kol seçenekleri mevcuttur. Böylece mevsimlere göre ürün tercih edilme imkânı tanınır.

Erkek Bebek Kıyafetleri

Erkek bebek takımları arasında yer alan bebek pijama takımları detayları ile diğer ürünlerden ayrılır. Uyku sırasında giyilebilecek özellikleri sahip olan pijama formundaki takımlar bebeklerin rahat etmesini sağlayan. Bebek kıyafetlerinin üretiminde kullanılan kumaşlar büyük bir titizlikle seçilir. Özellikle kadife model bebek takımları ebeveynler tarafından fazlası ile ilgi görür. Kadife kumaş cilde zarar vermez ve bebeğin soğuk havalardan korunmasını sağlar.  İhtiyacınıza ve bütçenize uygun bebek kıyafetleri için https://www.breeze.com.tr/Erkek-Bebek-Kiyafetleri sitesini ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=