Lütfen bekleyin..



Art Gallery İstanbul Etkinlikleri

24 Haziran 2022, 12:13 - Okunma: 529

Sanat tüm insanların yaşamında önem arz eden bir olgu olmak durumundadır. İyi bir kitap, iyi bir müzik, iyi bir film ve iyi bir resmin insan yaşamına son derece olumlu ve bilimsel olarak kanıtlanmış etkisi vardır.

Sanat tüm insanların yaşamında önem arz eden bir olgu olmak durumundadır. İyi bir kitap, iyi bir müzik, iyi bir film ve iyi bir resmin insan yaşamına son derece olumlu ve bilimsel olarak kanıtlanmış etkisi vardır. Her bir sanat eserine erişim sağlanabilecek olan yer farklıdır. Nitekim resim, heykel, fotoğraf seramik gibi plastik sanat eserlerinin sergilendiği ve bazen de satışa çıkarıldığı yerlere sanat galerileri adı verilir. Ülkemizde bu alanda çok sayıda sanat merkezi yer alır. Art Gallery İstanbul da onlardan bir tanesidir.

Art Gallery İstanbul Hakkında

Ülkemizde sanatın beşiği olan ve kalbinin attığı İstanbul'da en iyi sanat galerinin başında  Art Gallery İstanbul  vardır. Dünyaca ünlü ressamların, heykeltraşların ve plastik sanat alanında olan son derece modern ve üst seviyede olan sanat çalışmalarının tüm mevsimlerde yer aldığı son derece modern bir sanat galerisidir. Huzur ve dinginlik veren bir ortamı vardır. Art Gallery İstanbul hakkında daha detaylı bilgiyi https://sevildolmaci.com.tr/ adresinden istediğiniz zaman alabilirsiniz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=