Lütfen bekleyin..



Hukukun üstünlüğü ve insan haklarını her alanda savunuyoruz”

22 Haziran 2022, 16:02 - Okunma: 344

Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, yönetim kurulu üyesi Av. M. Sabih Özer ve Av. Kemal Üner’le birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.Gazetemiz sahibi Nimet Dal’la görüşen Başkan Şenses, gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunurken, 1 yıl 2 aydır görevde olduklarını ve mesleğe 70 yeni avukatın daha katıldığını açıkladı.

Batman halkına kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Şenses  “Görevde olduğumuz süre boyunca gerek Batman halkının ve gerekse de Türkiye’deki hukuki anlamda sorunların karşısında olduk. Meslektaşlarımızın uğradığı hak ihlallerine karşı güçlü bir duruş sergiledik.  Baro olarak hukukun üstünlüğünü ve İnsan haklarını her alanda savunuyoruz. Barolar hukuk devletinin yapı taşıdır. Şehrimizdeki her türlü toplumsal ve hukuksal meselelere taraf olmaya çalışıyoruz. Yeri geliyor Batman çayındaki balık ölümlerini yeri geliyor bir karakoldaki kötü muamele iddiasına kadar her alanda hukuksal çalışma ve mücadeleyi yürütmeye çalışıyoruz.”dedi. Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden ötürü Başkan Şenses ve ekibine teşekkür etti. 


 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=