Lütfen bekleyin..



Metropoll life Mobilya AVM Pazar Günü açılıyor

22 Haziran 2022, 15:59 - Okunma: 892

Batman’lı iş adamı Faruk Celbek’in yapmış olduğu Güneydoğunun en büyük Mobilya Mağazası Metropoll life A.V.M Pazar günü düzenlenecek olan görkemli açılış töreniyle hizmete açılacak. 5 bin metrekare kapalı alana sahip olan Mobilya AVM Bölgede ve kentte ilk olma özelliğini taşırken, Gültepe Mahallesi Zafer Caddesi üzeri Petrol City A.V.M arkasında hizmet verecek. Metropoll life A.V.M

Pazar günü saat 13’te hizmete açılacak. Bir çok üründe indirimli fiyat uygulanacak.   
Batman’lı iş adamı Faruk Celbek’in Batman’a kazandıracağı Metropoll life A.V.M, yılın 365 günü, kolay, hızlı ve güvenli mobilya alışverişinin yapılabileceği önemli bir mobilya merkezi konumunda olacak. Kaliteli ve seçkin mobilya markalarının bir arada olacağı Metropoll’de hem perakende müşterisi hem de nihai tüketici için binlerce mobilya çeşidini bir arada bulma fırsatı olacak. Dev bir komplekste, tamamen kapalı ve konforlu bir alanda binlerce ürünü müşterileriyle buluşturacak Metropoll life A.V.M Bölgede en büyük yerler arasında olacak.

Göz alıcı mimarisinin yanında; bir evin mobilya ihtiyacı olan her şeyi tek çatı altında tüketiciye sunmayı hedefleyen konsept yapısıyla Metropoll life A.V.M, geniş olanakları ve cazip fırsatlarıyla müşterilerine fırsatlar sunacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=