Lütfen bekleyin..



Gelecek Partisi seçim startı verdi

22 Haziran 2022, 15:48 - Okunma: 285

Gelecek Partisi Batman İl Teşkilatının 4 gündür standına gösterilen yoğun ilgiden dolayı Batmanlıların Geleceği Gelecek'te gördüğü izlenimi edinildi.World Center AVM'nin önünde açılan standa gösterilen yoğun ilgi ve partiye üye olan hemşehrilerinin bu iktidar döneminde özellikle gençlerin karamsarlığa sürüklendiğini belirten Gelecek Partisi

İl Başkanı Abdulbaki Polat, gösterilen ilgiden dolayı Batmanlılara teşekkür etti. İl Başkanı Polat; "İşçinin, memurun, kadınların, gençlerin belki Cumhuriyet döneminin hepsini baz alırsak bile ekonomik olarak hiçbir zaman bu kadar kötü yönetilmediğini söyleyebiliriz. Emeklilerin yaşanan hayat pahalılığından dolayı eve mahkum oldukları hatta dışarıya çıktıklarında herhangi bir mekana oturamadıkları için parklarda ve boş banklarda oturmak zorunda kalıyorlar. 4 gündür World Center AVM'nin önünde standımız açıktı. Perşembe ve Cuma günü Gülistan Caddesi girişinde standımızı açarak halkımıza tanıtımımızı yapacağız. Cumartesi günü de Batman Park AVM'nin önünde standımızı açacağız. Halkımız bunu net bir şekilde bizlere söylüyor Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu Kurtuluş için önemli seçenektir!" şeklinde konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=