Lütfen bekleyin..



‘Yemeklerimiz kitaplaştırıldı’

22 Haziran 2022, 15:43 - Okunma: 229

Batman’ın meşhur yemekleri, Batmanlı Gastronomi yazar İlker Aksoy’un kaleminden kitaplaştırıldı. Batman Yerel Mutfağının Gastronomi Turizmine kazanılmasına yönelik yazdığı, “Batman Mutfağı” adlı yemek kitabını Real Konak Hotel kütüphanesine hediye etti. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; “Batmanlı yazar İlker Aksoy’un yemek Kitabı’nın,

 ilk baskısı olan böyle bir kitabın otelimizin kütüphanesinde olmasından öncelikle büyük bir memnuniyet duyduk. Buradaki amacımız otelimize gelen misafirlerimize konaklama imkanı sağlarken, aynı zamanda İlimizin mutfak kültürünü ve ilimizin kültürel değerlerini aktarmaktır. Söz konusu kütüphanemizden ödünç aldığınız bu kitabı konaklamanız süresince yanınızda bulundurabileceğiniz gibi istediğinizde size hediye olarak verebileceğimizi belirtmek isterim. Çünkü daha çok insana daha güzel değerler katabilmek adına İnsanlara vereceğiniz hediyeler değeri sadece parayla ölçülen şeyler olmamalı. Birine bir hediye vereceğiniz zaman bu hediye mutlaka bir kitap olsun. Batman yemeklerinin tescillenmesi ve tanıtılması gerekiyor” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=