Lütfen bekleyin..



Belediye Otobüsleri 7.1 milyon yolcu taşıdı

21 Haziran 2022, 21:05 - Okunma: 332

Batman Belediyesi, 2022 yılı mayıs ayı sonuna kadar 7 milyon 112 bin 8 yolcuya ev sahipliği yapan belediye otobüslerinde vatandaşların sıcaklardan etkilenmemesi için tedbirlerini artırdı. Batman Belediyesi, 79 otobüsün klima tertibatını genel bakımdan geçirdi. Vatandaşların yaz ayıyla birlikte artan sıcaklıktan etkilenmemesi için tedbirlerini artıran Batman Belediyesi, seyahatlerle ilgili

şikâyetlerin minimum seviyede kalması için büyük çaba sarf ediyor. Vatandaşlara konforlu hizmet sunabilmek için 22 otobüs hattının hizmet verdiği Batman’da, 79 araç vardiyalı olarak aktif hizmet veriyor. YEŞİL ALAN SEFERBERLİĞİ Batman Belediyesi, Batman’a ve Batmanlılara değer kazandırmak adına her geçen gün yeşil alan miktarını artırıyor. 2022 yılı sonuna kadar toplamda 193 park, refüj ve diğer peyzaj alanları ile birlikte toplam 1 milyon 142 bin 84 metrekare yeşil alana sahip olacak Batman’daki toplam yeşil alan miktarı şu an 160 futbol sahasına denk geliyor.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=