Lütfen bekleyin..



“Ölüm yolu” nihayet DUBLE YOL oluyor

21 Haziran 2022, 20:58 - Okunma: 617

Batman'da sık sık yaşanan ölümlü kazalar nedeniyle adı 'ölüm yolu'na çıkan Diyarbakır yolu çıkışı köprü ve Diktepe köyünden geçen tek şeritli 7 km uzunluğundaki yolun yapım ihalesi için süreç başladı. Köprü ve yol için ihale 21 Temmuzda yapılacak Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve beraberindeki heyetle Batman Çayı üzerinde bulunan köprüye giderek incelemelerde bulundu.

VALİ CANALP İNCELEME YAPTI 21 Temmuz tarihinde ihalesi yapılacak yolda incelemelerde bulunduktan sonra açıklamada bulunan Vali Canalp, “Bölge Müdürlüğümüzün yapılacağı en değerli, en güzel projelerden bir tanesidir. Bu yol duble yol ağının arasında kalan eksik kısmıydı. Eksik kalan kısmının yapılması bizim için son derece kıymetli ve değerlidir. Biz bu projeyi Sayın Cumhurbaşkanımızın emri ve talimatları doğrultusunda Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun da yakın gözetimi ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğumuz bir projedir. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de Sayın Ulaştırma Bakanımıza ve Karayolları Bölge Müdürümüz Savaş beye göstermiş olduğu ilgi alalarından dolayı şükranlarımı arz etmek istiyorum. İnşallah projeyi bitirdiğimiz zaman kesintisiz duble ve kaliteli bir yola sahip olacağız. Gidiş geliş yönünde ki yol ağı duble bir yola çevrilmiş olacak. Burada ikinci bir köprü yapılmış olacak. Aynı şekilde hemzemin geçiş şekillinde 4 adet ilave kavşak yapılmış olacak. Bu yol aynı şekilde Batman’ın şehir içi trafiğini de rahatlatacaktır” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=