Lütfen bekleyin..



CHP’li Gençler Batman'da Sahaya İndi

20 Haziran 2022, 16:22 - Okunma: 345

Cumhuriyet Halk Partisi 3 ay sürecek olan saha çalışmasının startını Batman’dan verdi. CHP PM Üyesi ve Saha Çözüm Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik ve İl başkanı Hüseyin Çelik Batman ve Erzurum’da eş zamanlı başlayan saha çözüm masası çalışmasına eşlik ederek gençlerle bir araya geldiler. 3 ay sürecek saha görüşmesinde 200 bini aşkın haneye ziyaret gerçekleştirecek

 60 kişilik saha çözüm ekibi kentte vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyecekler.  CHP PM üyesi Çelik konuşmasında “Günden güne daha da derinleşen ekonomik buhranda vatandaşımızın yanında olmak için bugünden itibaren eş zamanlı olarak Batman ve Erzurum illerimizde, çalmadık kapı, derdi dinlenmedik vatandaşımızı bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahada bizzat kendilerinden dinleyerek, bizden beklentilerini, öneri ve şikayetlerini soracağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, partimizin çözüm önerilerini sunacağız.

Katılımcı demokrasi anlayışı ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacak, bunu genel merkezimiz, il başkanlıklarımız ile birlikte vatandaşlarımızı da dinleyerek kentlerimizin ve ülkemizin sorunlarına çare olacağız.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=