Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da 5 futbolcu ayrıldı

19 Haziran 2022, 19:00 - Okunma: 249

TFF 3 Ligi şampiyonluk ile sonlandıran Petrolspor’da 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Ligi zirvede bitiren Batman Petrsolspor’da 5 futbolcu takımdan ayrıldı. Şampiyonlukta önemli payı olan Akın Akman, İlyas Ural, Hasan Çavdar, Ahmet Teker ve kaleci Onur Küçük takımdan ayrıldı. Yeni sezonda beklentilerin yüksek olduğu Petrolspor’da takımın önemli

oyuncuların ayrılması ve teknik direktörün henüz belirlenmemesi taraftarı kaygılandırdı. Yeni sezonda 2. ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Petrolspor’dan yeni sezon için açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “duyacağınız bir takım oluşturulacaktır” denildi. “TARAFTARLARIMIZIN GÖNLÜ REFAH OLSUN” Teknik direktör ve yeni transferler için acıkma yapan kırmızı beyazlılar “Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu, ‪2022-2023‬ futbol sezonunda birinci Transfer ve tescil dönemi 17 Haziran 2022 tarihinde başlamaktadır. Takımımızın teknik direktör ve futbolcu transfer çalışmaları önceki senelere nazaran tamamen gizli ve hassas bir şekilde yürütülmektedir. Transferlerimiz tam anlamıyla netlik kazandığında kamuoyu ile paylaşılacaktır. Taraftarlarımızın gönlü refah olsun; kuşkusuz gurur duyacağınız bir takım oluşturulacaktır” denildi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=