Lütfen bekleyin..



Hukuk Otomasyon Sistemleri

23 Ağustos 2017, 20:04 - Okunma: 1158

Hukuk alanının internet ortamına giriş yapması ile renklilik kazandığını son zamanlarda herhangi bir nedenden dolayı adliyelere giden kişiler, meydana gelen değişimleri yakın bir şekilde fark edebilmektedir.

Hukuk alanının internet ortamına giriş yapması ile renklilik kazandığını son zamanlarda herhangi bir nedenden dolayı adliyelere giden kişiler, meydana gelen değişimleri yakın bir şekilde fark edebilmektedir. İnternet sektöründe meydana gelen değişimler Hukuk Otomasyonları sisteminin meydana gelmesine olanak tanımıştı. smartlaw.com.tr, son sistemler ile düzenlenmiş otomasyon sistemlerini avukatların kullanımına açarak adli işlerde büyük kolaylıklar meydana getirdiği gibi dosya israflarının da önüne geçmiştir. Yazılım ile ilgili detaylı bilgiler yazımızın devamında ayrı başlık olarak anlatılacak olup Hukuk otomasyonları sistemine sahip olan ve olmayan avukatlar arasında ne gibi farklılıklar meydana geldiğinden kısaca bahsetmeye çalışacağız. Sadece otomasyon alanında hizmet veren smartlaw.com.tr tamamen uzman yazılımcı kadrosu ile çağa uygun geliştirme güncellemelerini kusursuzca sunmaktadır. Artık adli kurumlarca gerekli görülmeye başlanılan otomasyon sistemleri günümüzde birçok şirket tarafından sağlanmasına rağmen özellikleri bakımından ön plana çıkan smartlaw.com.tr hiçbir şirketin sunmadığı entegre özellikler ile alanında lider konuma yükselmektedir. Hizmetlerden yararlanmak isteyen avukatlar, Hukuk Otomasyonları başvurularını doğrudan web adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.

 

Hukuk Otomasyon Sisteminin Özellikleri

 

Hukuk Bürosu Otomasyonu olarak sunulan hizmetler içerisinde birçok kolaylığı sunarak işlemlerin kolay ve hızlı bir gelişim sağlamasına olanak sağlamakta. smartlaw.com.tr üzerinden alınan hizmet içerisinde büro çalışanlarının tamamı otomasyon programları aracılığı ile davaları hakkında dosya açmadan bilgi sahibi olabilmekteler. Hem güncel, hem de geçmiş davalar hakkında bilgi veren yazılım, davaların sonucu, davada görev alan personeller, davanın nedeni, müvekkiller ve karşı tarafların savunmaları, davaların hangi günlerde nasıl gerçekleştirildiği, dosya numarası gibi akla gelebilecek birçok detaya sahiptir. Hukuk Bürosu Otomasyonu olarak sunulan bu hizmet, özellikle kalabalık bürolarda hizmet vermeye çalışan avukatların gün içerisindeki yoğunluklarını azaltmaktadır. Davalar hakkında bilgi almak isteyen kişilerin de işleyişini kolaylaştıran yazılımlar, dosya arama ve bulmak ya da adliyede beklenilen sıra kuyrukların son ermesine olanak sağlamakta. Hukuk Bürosu Otomasyonu aracılığı ile daha çok kişiye hizmet veren avukatlık büroları hizmet sonrasında oldukça rahat bir nefes aldıklarını da itiraf etmiştir. smartlaw.com.tr adresi üzerinden otomasyon yazılımının teknik özelliklerine erişilebilmektedir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=