Lütfen bekleyin..



Kamu emekçileri maaş bordrolarını yakacak

15 Haziran 2022, 01:46 - Okunma: 227

KESK Batman Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Nureddin Şimşek, artan hayat pahalılığına dikkat çekerek Platform olarak bu gün Atatürk parkında maaş bordrolarını yakarak ekonomik kriz ve kamu emekçilerinin taleplerini dile getireceklerini kaydetti.

Şimşek yaptığı basın açıklamasında, “Ekonomik kriz yaşamı dayanılmaz hale getirme noktasına gelmiş bulunuyor. Zam furyası artarak devam ediyor. Akaryakıt ürünlerine yapılan zamlar rekor üzerine rekor kırıyor. Evlere artık temel gıda maddeleri sayılı giriyor. Döviz kuru yeniden tırmanışa geçti. Kamu emekçisi, işçisi, asgari ücretlisi ile emeklisi, işsizi, kadını, EYT’lisi, küçük esnafı, çiftçisi, toplumun ezici çoğunluğu ekonomik ve siyasal krizin pençesinde bir çıkış yolu arıyor. Önümüzdeki yakın süreçte Batman Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri olarak ekonomik kriz ve kamu emekçilerinin taleplerini öne çıkaran eylem ve etkinliklerin ilkini 15.06.2022 tarihinde saat 12:30 da Atatürk Parkı önünde basın açıklaması ve akabinde maaş bordrolarımızı yakarak hayata geçirileceğiz. Bu Gidişattan rahatsız olan tüm kesimleri açıklamamıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=