Lütfen bekleyin..



Cinnet geçiren Polis memuru, Eşi ve çocuğu hayatını kaybetti

14 Haziran 2022, 18:41 - Okunma: 881

Batman Memur sen Tokide ikamet eden Hayri M. İsimli Polis memuru geçirdiği cinnet sonrası eşini, çocuğunu ve kendisini silahla vurdu Polis memuru Eşi ve çocuğu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Batman'da cinnet geçiren polis memuru, eşini ve oğlunu tabancayla vurduktan sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Batman Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hayri M. ikamet ettiği Memur-Sen TOKİ polis lojmanlarında geçirdiği cinnet sonrası yabancı uyruklu eşi Stalina Luisa ve çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar etti. Koruma şube müdürlüğüne bağlı polis memuru olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Hayri M, 47 yaşındaki eşi Stalina'ya ateş açtıktan sonra 18 yaşındaki çocuğu Tunahan M.’yi de vurup ardından intihar etti. Özel bir hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki Tunahan M. ve Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memuru Hayri M. ve eşi Stalina yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=