Lütfen bekleyin..



Özyurtlar İnşaat Güvencesiyle Yeni Bir İnşaat Projesi

23 Ağustos 2017, 20:03 - Okunma: 992

Ödül İstanbul Özyurtlar İnşaat güvencesiyle 39 bin 561 metrekarelik bir alana 41 kat ve 8 blok şeklinde planlanarak kuruldu.

Ödül İstanbul Özyurtlar İnşaat güvencesiyle 39 bin 561 metrekarelik bir alana 41 kat ve 8 blok şeklinde planlanarak kuruldu. Proje kapsamında 2 bin 785 bağımsız birim bulunurken bunların 2 bin 683 tanesi daire ve 102 adedi de ticari ünite şeklinde hayata geçirilecek. Proje bünyesindeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanmış. 1+1 dairelerin alanı 64 metrekareden başlıyor. 95 metrekareye kadar 1+1 daire bulabiliyorsunuz. 2+1 daireler ise 102 metrekare ile 146 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 dairelere gelince bu dairelerin alanı 160 metrekare olanak sabit büyüklüğe sahiptir. Bütün bu daire ve ticari birimlerin tamamlanması için verilen süre 36 aydır. Bu dairelerin fiyat aralığı 179 bin ile 479 bin arasında farklılık göstermektedir. Söz konusu dairelerden satın almak isterseniz ödeme seçenekleri de oldukça cazip düzenlenmiş. İlk olarak 30 bin tl değerinde peşinat kabul ediliyor. Sonrasında 60 aya kadar varan taksit seçenekleri ile senet yapabiliyorsunuz. Bu daireleri alırken banka kredisinden de yararlanabiliyorsunuz.

Ödül İstanbul Proje Özellikleri

Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat’ın bünyesine Ukra İnşaat’tan geçmiştir. yani projenin başlatanı Ukra İnşaat’tır. Proje ismi ise Ukra City olarak belirlenmiştir. Ancak sonradan Özyurtlar İnşaat kapsamına geçince ismi Ödül İstanbul olarak değiştirilmiştir.

Projenin bulunduğu alan metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde olup konum olarak oldukça cazip bir bölgede yer almaktadır.

Site Özellikleri: Site içinde ihtiyaç olabilecek her türlü sosyal ortam düşünülmüştür. Çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, açık ve kapalı otoparklar, fitnes salonu, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kafe ve restoranlar ile hemen bütün sosyal imkânlar ve zaruri ihtiyaç alanları bulunmaktadır.

Bina Özellikleri: Bina içinde su kesintisi ve elektrik kesintisi durumlarına karşı jeneratör ve su deposu bulundurulmaktadır. Hidrofor, asansör ve resepsiyon diğer artılarıdır.

Konut Özellikleri: Konut özelliklerine baktığımızda konut içinde çamaşır odası, teras, ebeveyn banyosu, balkon, ısı pay ölçer ve merkezi ısıtma sistemleri bulunmaktadır.

Proje başlangıcında gerekli izin ve belgeler alınıp gerekli denetimler de yapılmıştır.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=