Lütfen bekleyin..



Gazeteciler EMŞAV’taydı

12 Haziran 2022, 17:31 - Okunma: 356

Batmanda yayın yapan üç yerel gazetenin sahipleri dün Saat 12.00’de EMŞAV Başkanlığına giderek burada Başkan Murat Okay ile görüştüler.Kültür Mahallesinde bulunan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Batman İl Başkanlığı binasına giden Ekspress Gazetesi sahibi M. Şah Ayaz, Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay. Demokrat Haber

Gazetesi sahibi Nimet Dal EMŞAV İl Başkanı Okay’ı makamında ziyaret ederek Vakıf faaliyetleri ile ilgili olarak bazı bilgiler aldılar.
Vakıflarının şehit-gazi yakınları, emniyet teşkilatı ve aileleri başta olmak üzere herkese açık olduğunu ifade eden Okay; yerel basının Vakıf haberlerine verdiği öncelikten ötürü gazete sahiplerine teşekkür ederken, Batman yerel medyasının bölgede çok güçlü olduğunu ve önemli işlere imza attığını dile getirdi.
Sıcak ve samimi havada geçen ziyaret sonrası gazete sahipleri de Başkan Okay’a vakıf çalışmalarında üstün başarı dileğinde bulundular.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=