Lütfen bekleyin..



Canalp Çifti Bağlar’da vatandaşlarla buluştu

12 Haziran 2022, 17:31 - Okunma: 358

Batman’da görevine başladığından bu yana sık sık vatandaşları ziyaret eden ve Mahalle ziyaretlerine ağırlık veren Vali Canalp hafta sonunu vatandaşla birlikte mahallelerde geçirdi. Mahallede esnaf ziyaretine çıkan Vali Canalp ve eşi Bayan Canalp vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile eşi Dr.Ayten Canalp’la birlikte bu hafta sonunu Bağlar Mahallesinde vatandaşlar

 ve esnafla bir arada geçirdi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Canalp burada esnafın istek ve sorunlarını da dinledi. Bağlar Mahallesinde bir fırını da ziyaret eden Vali Canalp’a sıcak ekmek ikram edildi. Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen vali Canalp kendilerine çeşitli hediyeler verdi
YAYLADÜZÜ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp Batman’da kentin en ücra köşede köylerini ziyaret etmeye devam ediyor. Batman’a göreve başladığından bu tana makamında oturmayan ve sık sık ilçe, köy, belde ve mezra ziyaretlerine devam eden Vali Ekrem Canalp İlimiz Gercüş ilçesine bağlı Yayladüzü Köyünü ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi.

Köy muhtarı Mirza Yılmaz ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Canlp, köy halkı ile bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Köylüler Vali Canalp’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek mevcut sorunlarını iletme imkanı buldular. . 
BAYAN CANALP MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
Vali Ekrem Canalp’ın Eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Dr. Ayten Canalp, Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına bağlı Güneykent Aile Destek Merkezinde Batman Müftülüğü işbirliği ile açılan 4-6 yaş Kur’an-ı Kerim kursu yılsonu mezuniyet törenine katıldı.Tören sonunda Vali eşi Dr. Ayten Canalp tarafından Kuran Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=