Lütfen bekleyin..



Meydan Ardıçlı Konut Projesi Lüks Yaşama Davet Ediyor

23 Ağustos 2017, 20:02 - Okunma: 1133

Eksiksiz yaşam için kollarını sıvayan ve yepyeni yaşam alanlarını hayata geçiren Meydan Ardıçlı projesinde lüks konutlar inşa ediliyor. Hayallerinizi süsleyen konutların teslim tarihi 2020 yılında gerçekleşecek.

Eksiksiz yaşam için kollarını sıvayan ve yepyeni yaşam alanlarını hayata geçiren Meydan Ardıçlı projesinde lüks konutlar inşa ediliyor. Hayallerinizi süsleyen konutların teslim tarihi 2020 yılında gerçekleşecek. Konut almak isteyenler ve  son teknolojilerle donatılmış konutlarda yaşama hayali kuranlar için göz kamaştıran mimarisiyle yaşama şansı veriliyor. Proje kapsamında tüm detayların düşünüldüğü eksiksiz yaşam koşullarını sunan Meydan Ardıçlı Özyurtlar lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Özyurtlar ve Bahaş Holding güvencesiyle hayata geçirilen projede konumuyla, lokasyonuyla da fark yaratıyor. İstanbul’un parlayan yıldızı Esenyurt’ta dev projede 1681 konut ve 125 ticari ünite yer alıyor. Markalı holdinglerin birleşerek gerçekleştirdiği proje Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilmeye başlandı. Meydan konseptinde tasarlanan proje kapsamında lansman satışlarıyla yatırım yapmak isteyenlere avantajlı ödeme koşulları sağlanıyor.

Her ihtiyacı düşünen konutlarda 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Küçük ailelerden büyük ailelere kadar herkes için fırsat sağlayan konutlar, Ardıçlı Evlerine komşu konumda yer alıyor. Projenin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan dev projede 1681 şanslı kişi konut sahibi olacak. Lansman öncesinde bile yoğun talep toplanan proje lokasyonuyla da farkını ortaya koyuyor. Akbatı AVM’ye 2 km, TEM otoyoluna ise 850 metre uzaklıkta bulunan proje İstanbul’un en prestijli yeri haline gelen Esenyurt’un eşsiz güzelliğinde konumlanıyor. En düşük konut fiyatının 175 bin TL’dan başladığı ve lansmana özel fiyat avantajlarıyla hayal ettiğiniz konutlara kavuşabilirsiniz.

Yeşillikler içinde yer alan Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesinde 12.000 M2 yeşil alanıyla yemyeşil dünyada yaşamak isteyenler ayrıcalıklı düşlerini burada yaşama imkanına sahip olacaklar. Her detayıyla ayrıcalıklı mimarisiyle kendini fark ettiren konut projesinde yatırım yapmak isteyenler içinde fırsat sağlıyor. Tüm detayların düşünüldüğü projede spor alanlarından, güvenliğe, çocuk oyun alanlarından, süs havuzuna kadar ayrıcalıklı yaşam sizleri bekliyor. Site içerisinde yer alan kafe, restoran ve sosyal alanlarıyla fark yaratan proje tüm ihtiyaçların siteden çıkmadan karşılanabileceği olanaklarıyla farklı bir dünyaya kapılarını açıyor. Merkezi ısıtma sistemi bulunan konutlarda ısı pay ölçerli sistemde kullanıldığı kadar yakıt ödenmiş oluyor.    

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=