Lütfen bekleyin..



Belediye’nin Araç filosu güçlendi

09 Haziran 2022, 21:25 - Okunma: 465

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle, 10'u kamyon toplam 13 araç filoya katıldı. Törende konuşan Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, yeni araçların Batman'a hayırlı olmasını diledi. Özkan “Bugün 10 kamyon, 2 çöp arabası

ve bir hizmet aracını araç filomuza kattık. Yaz sezonun başlaması ile beraber asfaltlama ve BASKİ’nin çalışmalarında kullandığımız kiralık araçların bir kısmını sonlandırıp kiralık araların yerine bu araçları satın aldık. Batman’da ki hizmetlerin daha seri yürümesi için bu araçları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu araçlar 22 milyon liraya mal oldu. Araç filomuzu her geçen gün artırıyoruz. Kendi öz kaynaklarımızla aldığımız yeni araçlarla daha hızlı bir şekilde hizmet edeceğiz’’ dedi. Törene Belediye Başkan Yardımcılarından Adnan Yörük ve Metin Gürbüz’ de katıldı. YANGINLARA KARŞI ÖNLEM ALINDI Batman Belediyesi, içerisinde bulunduğumuz yaz ayları dolayısıyla olası yangınlara karşı önlemlerini aldı.Sadece yangınlarda değil, yangınların yanı sıra deprem, sel gibi doğal afetlerde, her türlü patlama, çökme gibi olağanüstü durumlarda, mahsur kalma olaylarında ve arama kurtarma çalışmalarında da etkin hizmet sürdüren Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Batman geneli meydana gelebilecek olası tüm durumlara karşı tedbirlerini artırıyor.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=