Lütfen bekleyin..



Başkan Karabulut’tan Beşiri’ye Önemli Projeler

08 Haziran 2022, 17:02 - Okunma: 590

Beşiri’ye kazandırılan Cezaevi ve yeni kamu yatırımlarıyla 3 yılda ilçenin nüfusu 11 bini aştı. Artan Nüfus ve iş yüküne rağmen ilçede çalışmalarını aksatmadan sürdüren sevilen Belediye Başkanı Sait Karabulut bir yandan ilçede başlayacak doğalgaz altyapı şebekesi çalışmalarını yakından takip ederken, Beşiri Belediyesinin elektrik giderlerini düşürmek içinde Güneş enerjisi üretim projesi hazırladı.

Beşiri’de Doğalgaz çalışması önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. İlçede devam eden çalışmaları Beşiri Belediyesi Yazı işleri Müdürü Bayram Kaya’da yakından takip ediyor.  

DOĞALGAZ VE GÜNEŞ ENERJİSİ PROJELERİ BAŞLIYOR 

Onay aşamasında olan Güneş enerjisi projesinin faaliyete başlaması durumunda Beşiri Belediyesinin giderlerinde ciddi bir düşüş olacak. Beşiri Belediyesinin aylık elektrik enerjisi tüketimi 500 bin TL’yi buluyor. Güneş enerjisi paneli projesinden vatandaşlarda faydalanacak. Türkiye’de en ucuz ulaşımını sağlayan Belediye olan Beşiri Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarını da yoğun şekilde sürdürüyor. İlçeye kazandırılan Doğalgaz altyapı çalışmalarında cadde ve sokaklarda başlayacak olan kazı çalışmalarından sonra kapatma işlemini yine Beşiri Belediyesi ekipleri gerçekleştirecek. Hazırlıklar yoğun şekilde devam ederken kısa sürede çalışmaların başlaması bekleniyor. 


HALKIMIZ İÇİN EN GÜZEL HİZMETLERİ KAZANDIRIYORUZ

İlçede sevilen ve başarılı Belediye Başkanları arasında yer alan ve kapısı sürekli vatandaşa açık olan Sait Karabulut yaptığı açıklamada “Halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için elimizden gelen tüm çabası sarfediyoruz. Her şey güzel bir Beşiri için. İlçemize Doğalgaz kazandırdık, çabamız sonuç verdi. İnşallah Belediyemizin elektrik üretimini de bizler yapacağız. Ciddi bir ekonomik rahatlama sağlayacak. Kısa sürede çalışma başlayacak. Artan Elektrik faturalarına karşı bizlerde gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. İnşallah Beşiri’mize çok daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=