Lütfen bekleyin..



Başkan Okay’dan Sağlık Müdürüne Ziyaret

07 Haziran 2022, 18:27 - Okunma: 367

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Batman İl Başkanı Murat Okay,Batman Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Semih Canpolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MÜDÜR CANPOLAT’A BAŞARILAR DİLEDİDiyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi iken Batman’a Sağlık Müdürü olarak atanan Müdür Canpolat’’ı

 makamında ziyaret eden Başkan Murat Okay yeni müdüre hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.  Okay açıklamasında “Batman'a yeni atanan sağlık il müdürümüz sayın semih Canpolat bey'e hoş geldin ziyaretinde bulundum. EMŞAV Dergisini takdim ettik. Müdürümüzün bize gösterdiği yakınlığı ve ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. yolu açık olsun inşallah başarılar diliyorum.”dedi. 
Emşav’ın aylık dergisini Müdüre hediye etti. Müdür Canpolat ise ziyaretinde dolayı Başkan Okay’a teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Batman’daki sağlık çıtasının yükselmesi ve daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=