Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

07 Haziran 2022, 18:25 - Okunma: 281

TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında; Psikoloji ve Değerler Eğitimi dallarından Türkiye 3’üncüsü olan Mevlana Anadolu Lisesi ile Teşvik ödülü alan Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Vali Ekrem Canalp’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Canalp, öğrencileri ve öğretmenleri yaptıkları başarılı çalışmalardan

 dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. 
Teknolojide dünyayla yarışan bir ülke olabilmemiz için gençlere çok iş düştüğünü ifade eden Vali Canalp, “Sizin gibi ufku açık, gayret eden, vatanını milletini seven, gerek ülkesi gerekse insanlık için bir şeyler yapabilen gençlere ihtiyacımız var“ dedi.
TEKNOKENT’İN SON DURUMU GÖRÜŞÜLDÜ
Batman Üniversitesi Teknokent A Ş Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ekrem CANALP başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıda; Teknokent ile ilgili yürütülen çalışmalar, hizmet binası inşaatı ile ilgili faaliyetler ve gündemdeki diğer konular ele alınarak görüşüldü.Toplantıya; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan YÜRÜK,  BatmanTicaret Borsası Başkanı Arif GÜNEŞ ile Teknokent Müdürü katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=