Lütfen bekleyin..



Belediye Zabıta ekiplerinden dilenci ve gıda denetimi

06 Haziran 2022, 21:08 - Okunma: 327

Batman Belediyesi, yaz aylarında hem dilencilerle hem de çabuk bozulabilen ve vatandaşların sağlığını tehdit eden gıdalar ile mücadele ediyor. Halkın sağlığını hiçe sayıp son kullanım tarihi geçmiş ürünleri raflarında tutan, vatandaşların sağlığıyla oynayanlara Belediye Zabıtası göz açtırmıyor. Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim Ekibi,

kent genelinde yaptığı; market, bakkal, büfe ve kafeterya gibi iş yeri denetimlerinde son kullanma tarihi geçmesine rağmen satışa sunulan 8 bin 450 adet gıda ürününe el koyarak imha etti. Raman Katı Atık Entegre Tesisi’ne son bir hafta içerisinde 18 iş yerinden götürülen 247 litre sıvı gıda ve 180 kilo katı gıda ürünleri uzman denetmenler gözetiminde imha edildi. DİLENCİLERE EŞ ZAMANLI OPERASYON Vatandaş ve esnafı bıktıran, her hafta Cuma namazı çıkışında cami önlerinde bekleyen dilencilere Belediye Zabıta ekipleri müdahale etti. Batman Belediye Zabıtası, Batman kent genelinde 17 camide gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda 32 dilenci hakkında işlem başlattı. Halkın dini ve vicdani duygularını sömürerek haksız kazanç elde etmek isteyen kişilere yönelik yapılan operasyonda vatandaş ve esnaf rahat bir nefes aldı.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=