Lütfen bekleyin..



CHP Heyeti Çiftçi ve Esnafın sorunlarını gündeme taşıdı

06 Haziran 2022, 20:36 - Okunma: 349

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar 2 gün boyunca Batmanda esnaf, hayvancı, çiftçi, tekstilci, iş insanları, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşları ziyaret ederek bir rapor hazırladılar.

2 günlük süreci değerlendiren CHP heyeti “bizim gönlümüzde geçen 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Çünkü o halkın derdini bilen, insanları kucaklayan bir devlet adamıdır” dedi. Öte yandan Batmanda yoğun ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Arslan “köylüsü, çiftçisi, hayvancılıkla uğraşanı, esnafı, üreteni herkesi dinledik, sohbet ettik. İnsanlar yarın ne olacağını kestiremiyor. Maliyetler, her gün yapılan zamlar ve pahalılık bölge insanını perişan etmiş durumda. Ayrıca 18-24 yaş arasında 40 bin civarında işsiz var Batmanda. Tekstil yerleri var çok insan çalıştırıyor ama şartları gittikçe zorlanıyor. Ayrıca ‘seçimle gelen seçimle gider’ idealini her zaman her yerde savunuyoruz. Kayyum atamaları çağdaş demokrasiyle bağdaşmayan karardır. Bizim iktidarımızda bu tür uygulamalar kesinlikle kaldırılacak” “KARA GÜNLERİ BİTİRECEK AZİM, PROJE VE PLANLAMA VAR” Ülkenin zor günler geçirdiğini ancak somut ve ciddi adımların değil, iktidarın iktidarını ayakta tutmaya çalışan politikalar ürettiğini iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, “ülke nefes almak istiyor. İlk seçimde bu nefesi alacak. Bu ülkede yolsuzluk, hırsızlık yapanlar hariç herkesle helalleşeceğiz. 6’lı ittifak ve CHP’nin içinde olduğu oluşum da bu kara günleri bitirecek azim, proje ve planlama vardır” diye konuştu. Basın toplantısı sonrası bir grup liseli genç, CHP’ye üye oldu. Ayrıca bazı tekstil firmalarının sahiplerinin de üye oldukları bilgisi verildi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=