Lütfen bekleyin..



Pelican Hill Lüks Villaları Yaşama Değer Katıyor

23 Ağustos 2017, 20:01 - Okunma: 1970

Pelican Hill projesi kapsamında sunulan villalarda her detayında ustalığın izlerini keşfedeceksiniz. Kameroğlu İnşaat’ın hazırlayıp hayata geçirdiği hemen teslim avantajı sunan projede geleceğe dönük hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor.

Pelican Hill projesi kapsamında sunulan villalarda her detayında ustalığın izlerini keşfedeceksiniz. Kameroğlu İnşaat’ın hazırlayıp hayata geçirdiği hemen teslim avantajı sunan projede geleceğe dönük hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor. İnce işçilikle hazırlanan hem bahçesinde hem de villa tiplerinde titizlik ve kaliteyle harmanlanan yaşam alanlarında lüks ve konforu bir arada yaşayabileceksiniz. Villa projesinde 112 villanın bulunduğu ve alıcısına hem yatırım yaparken hem de oturma anlamında kazançlı çıkaracak olan projenin 21 tanesi dubleks, 91 tanesi de tek katlı villa konseptlerinden oluşuyor. Her villaya özel ayrılan yaklaşık 2 bin ve 2 bin 500 m2 olarak tahsis edilen lüks yaşam olanaklarında 4+1, 5+1, 6+1 villa tipleri bulunuyor.

Sakinliğin ve Huzurun Adresi

Apartman hayatı sizleri de boğmaya başladıysa, çocuklarınızla sakinlik içinde ve cennet denebilecek kadar güzel yeşil alanlarda oturma imkanı sağlayan villalar yaşamınıza lüks yaşam katmak için satışa sunuluyor. Kişiye özel firma bünyesinde ödeme avantajlarıyla kazançlı çıkaran projenin en büyük avantajı da hemen teslim konutların bulunmasıdır. Bahçe içinde barbekünüzü hazırlayabileceğiniz, yaz mevsiminde kendi evinizin bahçesinde piknik keyfini dostlarınızla yaşayabileceğiniz geniş bahçenizde isterseniz kendi ürünlerinizi de ekebileceksiniz. Villalar 440 m2 ve 540 m2 arasında değişen alanlarıyla her ihtiyaca uygun olarak hazırlandı. İhtiyacınız olan villa tipine sahip olabilir ve güvenlikli yaşama kavuşabilirsiniz. Her villaya özel hazırlanmış kapalı otoparkı, özel yüzme havuzu bulunan villalarda hemen teslim alabilir ve bu yaz evinizde tatil keyfini yaşayabilirsiniz.

Güvenliğinize Değer Veren Proje

Kaliforniya mimarisinin izleri görülen ve lüks mimari çizgileriyle Akdeniz esintileri taşıyan projede yeni bir yaşama kapılarını açıyor. Güvenlikli sitelerde huzurlu olarak yaşatacak Büyükçekmece villa projeleri sosyal donatılarıyla da fark yaratıyor. Çocuklu aileleri düşünen villa projesinde çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzları ve siteye girişine sadece sizin izin verişinizle girilen güvenlikli kontrol noktasıyla ayrıcalıklı yaşam Pelican Hill’de başlıyor. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=