Lütfen bekleyin..



“Huzur İçinde Bir Seçim Olsun”

23 Ağustos 2017, 18:41 - Okunma: 1849

Kısa adı BATSO olan Batman Ticaret ve sanayi Odasında 4 yıldır Meclis Başkanlığı görevini yürüten İş adamı Emin Çelik yaklaşan Oda seçimleri öncesinde dostluk ve Huzur çağrısı yaptı.7 Ekim tarihinde yapılacak olan BATSO seçimleri için tüm adaylara şimdiden başarılar dileyen Meclis Başkanı Emin Çelik 4 yıldır birlikte çalıştığı Meclis üyesi arkadaşları ve çalışanlara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

MECLİS ÜYELERİ VE ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR
Batman’ın sevilen simalarından olan ve kente olan katkısıyla tanınan İş adamı Emin Çelik BATSO seçimleri için Gazetemize yaptığı açıklamada şu mesajı verdi. “ 4 yıldır Meclis Başkanı olarak görev yaptığım Batman Sanayi ve Ticaret odasında seçim sürecine girmiş bulunuyoruz.  Ekim ayının 7 sinde seçimimiz var. Önümüzdeki 2 ay süresince aday adayı arkadaşlarımız gerek başkan adayı ve gerekse grup içindeki aday arkadaşlarımız adaylık sürecini yürütecekler. Meclis Başkanı olarak Bizim burada nacizane söyleyeceğimiz arkadaşlar seçim meydanlarında birbirlerini üzmeden kırmadan hepimiz eşit, arkadaşlık dostluk çerçevesinde bu seçim sürecini yürütelim. Batman’daki sanayicilerimiz ve işadamlarımız için göreve gelecek arkadaşlar sanayicilerimizi temsil edecek. Meclis Başkanı olarak BATSO seçiminin İş dünyasına yakışır bir seçim olmasını temenni ediyorum. Her zaman birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor. BATSO Başkanlık görevi odaya kayıtlı olan esnafımızın sanayicimizin tercihidir. Kimi seçerlerse başımızın üstünde yeri var. Kazanan Batman Olsun. Ben bir dönem Meclis başkanlığı görevini yürüttüm. Batmanlı sanayicilerimiz ve iş dünyası için elimizden geleni yapmaya çalıştık, yapabildiğimiz kadar yaptık. Bu süreçte bizlerle birlikte hareket eden Meclis üyelerimize çalışanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum. BATSO seçim sürecininde huzur ve kardeşlik içinde geçmesi temennisiyle tüm Başkan adayı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=