Lütfen bekleyin..



Vali Canalp;“Kentin Sorunlarına Birlikte Çözüm Bulacağız”

05 Haziran 2022, 16:05 - Okunma: 635

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Valilik Basın Müdürü A. Vahap Asma, Belediye Kültür ve Basın Müdürü Metin Gürbüz ile kentte görev yapan yerel ve Ulusal basın temsilcileri katıldı: Bir süredir Batman’daki görevini devr alan ve halkçı kişiliğiyle ön planda yer alan Vali Canalp, Herkesin Valisi olacağını belirterek Görev süresi boyunca basınla birlikte kentin

sorunlarına çözüm bulmaya çalışacaklarını ifade etti.  Vali Canalp konuşmasında “Buradaki basın mensuplarımızla beraber ümit ediyorum ki daha önceki görev yerlerimde uygulama çalıştığım, bazen de uyguladığım projeleri beraberce hayata geçirebiliriz.

“OLUMSUZLUKLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Bunun için ihtiyacımız olan şey; düşünmek, biraz hayal kurmak, sonrasında da beraberce hangi projeleri, özellikle yerel basınımız için en sıkıntılı ve can suyu olacak projeler neler varsa onları hayatta tutabilecek, ortaya çıkan olumsuzluklara rağmen olumlu şekilde neler varsa bunları beraberce konuşur, gündeme getirir, projelendirin ve hayata geçiririz. Güçlü yerel basın demek halkın istek, beklenti, temennilerini, şikâyet ve sıkıntılarını en hızlı, en rahat ve en objektif şekilde bulunabilmesi demektir.

Batman’da görev yapacağım süre içerisinde yapabildiğim kadarıyla bütün Batmanlıların ve herkesin valisi olmaya çalışacağımı bir kez daha ifade etmek istiyorum.”Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp toplantıda gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=