Lütfen bekleyin..



Vali Canalp ilçelerde ilgiyle karşılandı

02 Haziran 2022, 16:18 - Okunma: 354

Vali Ekrem Canalp, sorunların yerinde tespiti ve çözümü ile çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla başlattığı ilçe gezilerine Hasankeyf ilçesiyle devam etti.Hasankeyf ilçesine gelişinde Vali Ekrem Canalp'i ve beraberindeki heyeti Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçe yöneticileri karşıladı.

HASANKEYF’E ZİYARET 

Karşılama sonrası Kaymakamlık Konferans Salonuna geçen Vali Ekrem Canalp, Kaymakam Şenol Öztürk'ten ilçenin genel durumu ve tarihçesi, yürütülen projeler, yapımı devam eden kamu yatırımları, ilçenin ihtiyaç ve talepleri ile kurumların çalışmaları hakkında bir brifing aldı. Brifing’ te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.
GERCÜŞTE ESNAF ZİYARETİDE YAPTI
Vali Ekrem Canalp ilçe ziyaretleri kapsamında İl Müdürleri birlikte Gercüş ilçesine gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ekrem Canalp, İlçe Öğretmenevi bahçesinde Kaymakam Server Sinanoğlu, Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ve Kurum Amirleri tarafından karşılandı. 


 Yapılan toplantı ardından Vali Ekrem Canalp ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’da çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Talep ve isteklerini iletti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=