Lütfen bekleyin..



TJA Operasyonunda 18 Gözaltı, 2 Kişi Aranıyor

02 Haziran 2022, 16:15 - Okunma: 363

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince, Örgüt üyeliği TJA adıyla faaliyet gösteren 20 şüphelinin yakalanması için Batman merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alırken 1 şüphelinin yurtdışında olduğu tespit edildi,

1 şüphelinin de yakalama çalışması devam ediyor. Şüphelilerin ev adresinde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. 
14 TORBACI TUTUKLANDI 
Batman’da torbacılık yöntemiyle uyuşturucu tacirliği yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderirken 4’ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyonda 1 kilo 224 gram metamfetamin, 1 kilo 769 gram esrar, 8 parça satışa hazır halde 40 gram sentetik kannobinoid, 3 parça satışa hazır halde 6 gram eroin ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. konu ile ilgili gözaltına alınan 18 şüpheliden 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderirken 4’ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=