Lütfen bekleyin..



Anadolu Yazarlar Derneğinin Bölge Gezisi Sürüyor

02 Haziran 2022, 16:12 - Okunma: 365

Üyesi olduğumuz Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından Doğu ve Güneydoğu Bölgesi illerine yönelik düzenlenen bir haftalık kültür gezisi başladı. Her yıl önemli projelere imza atan AYGAD, son yıllarda gazetecilerin dijital medyadaki yetkinliklerinin artırılmasının yanı sıra kültür ve sanat faaliyetlerine de ağırlık veriyor. Bu kapsamda kültür gezileri projesine başlayan AYGAD yönetimi gezilerin

 ilkini Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ne yönelik gerçekleştirdi. Geziye katılan yaklaşık 40 gazeteci sırasıyla Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve Mardin şehirlerini gezecek. 

“GEZİLER TÜM BÖLGELERDE DEVAM EDECEK”

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte düzenledikleri “Kültür ve Sanat Haberciliği” projesinde ortaya çıkan kültür gezilerinin ilkine başladıklarını söyledi. Bir hafta boyunca 6 şehirde bulunan tarihi ve turistik mekânları gezeceklerini dile getiren Işıkdağ, Anadolu ve Marmara bölgesindeki gazetecileri kaynaştırmayı da amaçladıklarını kaydetti. Türkiye’nin tarihi ve turistik önemine dikkat çeken Başkan Işıkdağ, “Türkiye’nin 7 bölgesindeki güzellikleri görmek, tarihi ve turistik önemlerine dikkat çekmek için geliştirdiğimiz projemiz sırasıyla tüm bölgelerimizde devam edecektir. Herkese keyifli bir gezi ve yolculuk diliyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=