Lütfen bekleyin..



Batman tur operatörlerin gözdesi oldu

02 Haziran 2022, 16:06 - Okunma: 326

Batman Real Konak Hotel’in Genel müdürü Sinan Sarı, Tur operatörleri konaklamak için Batman’ı tercih etmelerinin olumlu olduğunu söyledi. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, turizm faaliyetlerinin devam ettiğini Tur operatörlerinin Batman’ı önceki yıllarda sadece geçiş güzergâhı olarak kullandıklarını söyledi. Müdür Sarı; “Bu yıl Tur operatörleri ilimizde duraklayarak konaklama ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Bununla birlikte alışveriş ihtiyaçlarını karşılayarak esnaflarında çalışmalarına destek oluyor. Bu yıl 1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi festivali gerçekleşmesiyle ve daha önce hiç adını duymadığımız ünlü şeflerin katılımıyla yöremize ait birbirinden eşsiz lezzetler, belkide ilk defa tadına baktığımız lezzetleri keşfetmemize imkan sağladı. Buda hem ilimizin hemde Hasankeyf ilçemizin bir daha gezilmesi ve lezzetlerin tadılması konusunda büyük bir rol oynadı.” Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; “Şuan yeni Hasankeyf’in tanıtımı için gerekli turizm firmaları, acente ve tur operatörleriyle görüşme halindeyiz. Ramazan bayramında turlar olduğu gibi Kurban bayramında da ilimize turlar düzenlenecek.

Batman için yeni atanan Valimiz Sayın Ekrem Canalp beyin destekleriyle Kurumlarımız, Batman Üniversitesi, Sivil Tolum Örgütleri, Acentalarla ortak bir fikirde buluşarak Batman’ın geleceği adına üzerimize ne düşüyorsa yapacaklarını söyledi.’’ diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=