Lütfen bekleyin..



Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu Açıldı

23 Ağustos 2017, 18:37 - Okunma: 5319

Batman’da 3 Temmuz’da başlayan ve 20 Ağustosta tamamlanan Yaz kampından sonra Seçkin Kadro Kursuna olan Talep patladı. Batman’da ruhsatlı 5 kurum arasında bulunan Özel Kurs merkezi Modern ve ferah binasında eğitim öğretime başladı. SEÇKİN KADRO’YA YOĞUN İLGİ9-10-11 ve 12. sınıf ve YGS ile LYS hazırlık kurslarının olduğu Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursuna gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Diyarbakır Caddesi Golden Plaza yanında bulunan Seçkin kadro’da 400 hafta içi, 400 hafta sonu olmak üzere 800 öğrenci kapasitesi bulunuyor. Dershane sektöründe 10 yıllık bir geçmişleri olan 17 öğretmenin görev yaptığı Seçkin Kadro Özel Kurs merkezinde Müdür Olarak Tuğce Kalkan görev yapıyor. 
Batman’da fark yaratacak Dershane kadrosu ve deneyimli öğretmenlerinden kurulan Seçkin Kadro Kurs Dershane sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Batman’da Branşlarında kendini ıspatlamış ve özel derslerde aranan eğitimciler tarafından kurulan Seçkin Kurs’ta hafta sonu için kayıtlar dolmak üzere. Hafta içi kurslarda ise kayıtlar yoğun şekilde devam ediyor.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=