Lütfen bekleyin..



Oğuz ve Becerekli ailesinin mutlu günü

30 Mayıs 2022, 16:03 - Okunma: 1186

Batman’ın sevilen ailelerinden Oğuzcan Ford bayisinin sahibi iş insanı Mehmet Şirin Oğuz’un oğlu Eyüp Oğuz, Batman Silvan’ın sevilen ailelerinden Adil Becerekli’nin kızı Zerife Becerekli ile dünya evine girdi. Genç çift için Güngör Palas’ta yapılan görkemli düğüne Batman iş dünyasından çok sayıda seçkin davetli topluluğunun yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,

 Batman İl defterdarı Ali Osman Bilgili, Ford Otosan CFO’su (Genel Müdür yardımcısı) Özgür Yücetürk, Kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Otomotiv dünyasından çok sayıda davetli, Batman İstanbul ve Ankara’dan çok sayıda misafir katıldı.

OĞUZ AİLESİ MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Düğünde damadın babası Mehmet Şirin Oğuz ve amcası Muhittin Oğuz davetlilerle yakından ilgilenerek yakın ilgi ve alaka gösterdiler. 
Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Damadın babası sevilen iş insanı M. Şirin Oğuz Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost akraba ve misafirlere teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Düğünde genç çiftin nikah şahitliğini Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete,  Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Ford Otosan CFO’su (Genel Müdür yardımcısı) Özgür Yücetürk, Selami Oğuz ve Bilal Oğuz yaptılar. Nikah’ın kıyılmasından sonra Ford Otosan CFO’su (Genel Müdür yardımcısı) Özgür Yücetürk, genç çifti kutlayarak nikah cüzdanını geline takdim etti. Düğün Gece geç saatlere kadar devam ederken, davetliler Oğuz ve Becerekli ailesini tebrik ettiler. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=