Lütfen bekleyin..



Batman Siirt Muhasebeciler Odası seçimini M. Şah Ayaz kazandı

29 Mayıs 2022, 18:31 - Okunma: 899

Batman Siirt Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bölge Odasının (SMMMO) Pazar günü (bugün) yapılan olağan genel kurulunda başkan adayı olan Mehmet Şah Ayaz mevcut Başkan Hayrettin Başaran’a karşı üstünlük sağlayarak yeni dönemde başkanlık görevine seçildi. Yönetim kurulu için Mavi grup 3 üye, Beyaz grup ise 2 üye kazandı. Seçimde kullanılan 210 oyun 123’sini alan Mehmet Şah Ayaz Batman

Siirt Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bölge odasının yeniden başkanlık görevine seçildi. Mevcut Başkan Adayı Hayrettin Başaran ise kesin olmaya sonuçlara göre 78 oy aldı. 10 ise geçersiz sayıldı. Kongrede Mevcut Başkan Hayrettin Başaran Beyaz Listede, Mehmet Şah Ayaz ise Mavi grupta aday oldu.  Kesin olmayan sonuçlara göre Mavi gruptan Mehmet Şah Ayaz, Mehmet Ata Ekinci ile Mehmet Akif Tekin, Beyaz gruptan ise Hayrettin Başaran, Temim Orhan’da yönetim kuruluna seçildiler. 
Birlik Genel kurulunda ise  Servet Kurt, Mehmet Nezir Taş, Mehmet Selim Aydın, Salih Şimşek, Hayrettin Başaran ve Ahmet Altun kazandılar. Kongreye gösterilen yoğun ilgi ve kendisini destekleyen tüm meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Mehmet Şah Ayaz Oda’yı daha iyi yere getirmek ve meslek mensuplarının sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalışacakları mesajını verdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=