Lütfen bekleyin..



Muhasebeciler Odası kongreye gitti

29 Mayıs 2022, 11:24 - Okunma: 476

Batman Siirt Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bölge Odasının (SMMMO) olağan genel kurulu Pazar günü Kültür Mahallesinde bulunan oda binasında yapıldı. Kongrede Mevcut Başkan Hayrettin Başaran Beyaz Listede, Mehmet Şah Ayaz ise Mavi grupta aday oldu. 2 adayın yarıştığı kongrede 241 oda üyesi serbest muhasebeci ve Mali müşavir oy kullandı.

2 BAŞKAN ADAYI YARIŞTI

 

Başkan adayları seçim’de dostluk mesajları vererek birbirlerine başarılar dilediler. Kongrede her iki başkan adayıda konuşma yaparak hedef ve projeleriyle ilgili mesajlar verdiler.   
Mavi Grup adayı Mehmet Şah Ayaz’ın yönetim kurulu listesinde Mehmet Ata Ekinci, Mehmet Akif Tekin, Bülent Aslan ve Ömer Kara yer aldı. Beyaz grup adayı Hayrettin Başaran’ın yönetim kurulu listesinde ise Temim Orhan, Abdullah Yıldırım, Mehmet Emin Kaya ve Hasan Sizer yer aldı. Kongrede Başkan adayları Disiplin Kurulu, Denetleme kurulu ve Birlik Genel kurulu içinde aday gösterdiler. Yoğun ilgi gören kongrede oy sayımına saat 17’de başlanacak. Yeni başkan kamuoyuna açıklanacak.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=