Lütfen bekleyin..



Vali Canalp’ın ziyaretleri sürüyor

29 Mayıs 2022, 14:23 - Okunma: 596

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Batman'da yeni göreve başlamasına rağmen kentin en ücra köşelerine kadar giderek vatandaşlarla buluşuyor. Bu kapsamda Vali Ekrem Canalp, Sason ilçesi Yücebağ Beldesinde vatandaşlar bir araya gelerek,Yücebağ Belediyesini ziyaret etti ve Belediye Başkanı Abdullah Bil’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Yücebağ Jandarma

Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Canalp, görevli askerlerle bir süre sohbet ederek yürütülen güvenlik görevleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Canalp, beldeye bağlı Koçkaya köyünde yaptığı incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Batman kırsalının yanı sıra kent merkezinde de Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen Vali ve Belediye Başkan vekili Ekrem CANALP, Bahçelievler mahallesinde inşaatı devam eden Belediye ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.  Yine aynı mahallede inşaatı devam eden Toplu Taşıma Otobüs Aktarma İstasyonunda incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=