Lütfen bekleyin..



DAL MÜHENDİSLİK KONUT PROJELERİ HIZLA YÜKSELİYOR

27 Mayıs 2022, 09:43 - Okunma: 545

Konut yapımında Batman’ın markası haline gelen Dal Mühendislik, konut projeleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Park karşısında yapılmaya başlanılan "Güzelyalı" projesi hızla yükselmeye devam ederken, Lotus ve Şah projeleri de tüm hızıyla devam ediyor.Batman’da binlerce kişiyi ev sahibi yapan Lokman Dal kente kazandırdığı marka projeleriyle gündemde…

PROJELER YÜKSELİYOR

Batman’ın başarılı müteahhitlerinden İnşaat Mühendisi Lokman Dal eşsiz yapılarına yenisini eklemek için çalışmalara devam ediyor. Henüz proje aşamasında olan EMA Life ise şimdiden merak uyandırıyor.

GÜZELYALI PROJESİ

Şehrin Manzarasından uzak, eşsiz peyzaj çalışmasıyla Batman’ın en nezih mahallesi olan Çamlıtepe’de Jiyan Park karşısında kent yaşamının tüm konforu ile iç içe kusursuz bir yaşam hayali Güzelyalı ile gerçek oluyor. Güzelyalı projesi 4 blok toplam 72 daireden oluşuyor. Dal Mühendislik Güzelyalı projesiyle akıllı daireler ve güvenli site yaşamı ile yeni bir dünya yaratarak aynı zamanda eşsiz bir yatırım fırsatı da sunuyor.

LOTUS PROJESİ

358 daire kapalı otopark eşsiz peyzaj, hastane, adliye AVM’lere yakın eşsiz konumu 7 blok 3 ve 4 daire üzeri brüt 178 m2’den tüm hızıyla devam ediyor. ŞAH PROJESİ çevre yolu üzeri korik kavşağı civarı 30 daireden oluşan eşsiz yapı son derece kaliteli malzeme ve işçilik ile sektöre yön veriyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneği geniş peyzaj alanı ile güzel bir yaşam alanı sunuyor. .

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=